Szeretnénk kollégáinknak olyan intellektuális feltöltődést nyújtani, amely mindamellett, hogy érdekes, még hasznos tudást is nyújt. Képzéseink, kurzusaink, online tananyagaink általában rövidek, könnyen áttekinthetőek, tömörek és a lényegre törnek.

Alábbiakban a felsorolásuk illetve áraik:

Munkánk folyamán gyakran van szükségünk önértékelésre, melynek elengedhetetlen eleme a pontos szakmai önismeret. Kurzusunkon lehetővé tesszük, hogy tárgyilagosabban tudj rálátni mindennapos munkádra, tanítási stílusodra, szakmai módszereidre.

A kurzus 4 személyes, mert az önmegismeréshez külső szemek tükre is szükséges lesz.

Ára: 10.000 Ft/fő

Kreditpontok száma: 20

Jelentkezés: info@ediktum.hu

Felsős osztályfőnökök gyakran ütköznek falba, amikor a tinédzserek pályaválasztása felől próbálnak érdeklődni. Ebben a módszertani füzetkében olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítik a kollégák és a diákok számára is felismerni értékeiket és preferenciáikat a pályaválasztással kapcsolatban.

Ára: 0 Ft.

Kreditpontok száma: 5. Feltétele: az alábbi kérdőív kitöltése, a visszaigazolás bemutatása illetve a módszertan alkalmazásáról készült osztályfotó, amelyen a gyerekek keze látszik, miközben a módszertani táblázatot töltik. (A személyiségi jogok védelme érdekében elegendő írás közben a kezükről készült fotó egyéb beazonosítható adat nélkül.)

Jelentkezés: info@ediktum.hu

Egy esztétikusan összeállított eseménymeghívó, látványos, követhető idővonal, napi jelentés, értékelési tábla eredményesebbé és könnyebbé teszik a mindennapi munkánkat. Pláne, ha ezeket saját magunk készíthetjük el saját szájízünk szerint. Kurzusunkon lehetővé tesszük, hogy elsajátítsd a világ egyik legegyszerűbb grafikus applikációját, hogy céljaidnak megfelelő képi dokumentumokat állíthass össze.

A kurzus 4 személyes, mert a házi feladat megírását és egyéb gyakorlásokat egymás segítségével sokkal gyorsabban és eredményesebben fogjátok tudni elsajátítani.

Ára: 10.000 Ft/fő

Kreditpontok száma: 20

Jelentkezés: info@ediktum.hu

Amikor a gyermek önismerete nem megfelelő, akkoron születhetnek olyan kijelentések, hogy a tanár hülye vagy hogy nem vagyok elég jó semmihez.

Rövid, módszertani ötleteinkkel apránként közelebb kerülhetsz ahhoz, miképpen tanítsd meg a diákjaidnak, hogy helyesen tekintsenek önmagukra, helyesen kommunikálják azokat az értékeket, amelyeket magukban hordoznak.

Ára: 5.000 Ft

Kreditpontok száma: 5

Jelentkezés: info@ediktum.hu

Módszertani ötleteinkkel ahhoz segítünk hozzá, hogy a magyarul nem beszélő gyermekeket könnyebben bevonhasd a csoportodba, könnyebben rá tudd venni az együttműködésre.

Sokszor előfordul az is, hogy azt hiszed, a gyerek már mindent ért, mégis furcsán írja a dolgozatait, furcsán válaszol. Ez azért lehet, mert mégsem ért olyan mértékben, mint ahogy mutatni próbálja. Ezek ellenőrzésére is adunk módszereket, melyeket biztonságosan alkalmazhatsz abban az esetben is, amikor nincs közös nyelvetek.

Ára: 5.000 Ft

Kreditpontok száma: 5

Jelentkezés: info@ediktum.hu