Önkénteseket keresünk

Szeretnél önkénteskedni, mert úgy érzed, szívesen segítesz másoknak? Esetleg még nem találtad meg a helyet, ahol a kötelező 50 óra közösségi szolgálatod letöltheted? Mi segíthetünk ebben!

Alapítványunk, az Ediktum Alapítvány kínai gyerekek magyarországi integrációjában vállal szerepet. Magyar nyelvre oktatjuk őket, segítünk a magyarországi adminisztratív feladatokkal, programokat szervezünk számukra. Vannak olyan tanítványaink, akik a csoportos oktatás mellett egyéni fejlesztésre is szorulnak, ebben tudnál nekünk segíteni. Beleérzéssel, sok kitartással korrepetálhatod őket. Mi majd tolmácsolunk Nektek. Mindemellett az általunk szervezett kínai-magyar táborba keresünk önkéntes animátorokat, játék- és mókamestereket.

Ha tanulsz kínaiul, akkor ez egy remek lehetőség a nyelvgyakorlásra is. Jó, ha tudsz angolul, de ha elég bátor vagy, nem feltétel. 😊 Ha csupán csak érdeklődsz Kína iránt, vagy csak szeretnél megismerkedni egy másik kultúrával, akkor kínai nyelvtudás nélkül is sokat tanulhatsz. Alapítványunk munkatársainak a tanítás, a fejlesztés, a másoknak való segítés a lételeme, hiszünk abban, hogy egymás segítségével jobbá lehet tenni a világot.

Szeretettel várunk csapatunkba!

 

Jelentkezni a +36309706901-es telefonszámon, vagy egy rövid bemutatkozó e-mailben az ediktum.alapitvany@gmail.com e-mailcímen tudsz.

 

Alapítványunk célja, hogy segítse a Magyarországra érkező külföldiek (elsősorban kínaiak) beilleszkedését, valamint hidat építsen a magyar és kínai kultúra között. Az alapítvány munkatársai tanítói szakmai múlttal rendelkező, kínaiul folyékonyan beszélő pedagógusok.

 

(Fotó: pixabay.com)