A Honlap tartalma a Honlap üzemeltetõjének, az Ediktum Alapítványnak a szubjektív, önálló véleményét tükrözi, illetve tényszerû, on-line vagy offline forrásokból származó releváns adatokat, információkat tartalmaz a célközönség ismert elvárásainak és tájékozódási szándékának figyelembevételével.

A külsõ forrásból származó anyagokat az eredeti fellelési hely pontos megjelölésével, online forrás esetén a forrásra mutató link beillesztésével teszünk közzé.

A külsõ forrásra alapozott, arra való- és pontosan megjelölt hivatkozással megadott információkért, annak tartalmáért, illetve a kapcsolódó szerzõi jogok meglétéért kizárólag a hivatkozott dokumentum feltöltõje felel. Az oldal üzemeltetõje nem vállal felelõsséget a továbbközölt anyagokkal kapcsolatosan esetlegesen felmerülõ jogvitákért.

A Honlapon elérhetõ tartalom szerzõi jogi védelem alatt áll. A szerzõi jogok összessége és az adatbázis elõállítójának védelmét szolgáló jogok a Honlap Szerkesztõit illetik meg.

A rendeltetésszerû használattal járó olvasáson, képernyõn történõ megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történõ merevlemezre történõ lementésen, kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel a Honlapon található információ a Szerkesztõk elõzetes írásbeli engedélye nélkül.

A Honlapról értesüléseket átvenni csak a Honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevõ nem módosítja az eredeti információt, valamint a Honlapra utaló egyértelmû hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az Ediktum Alapítvány által üzemeltetett Honlap pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelõsséget nem vállal.