Ediktum Alapítvány
EQ tréning

„a jövőért program keretében”

Hogy bántás és bántódás nélkül élhessünk!

Ha Ön szülőként érezte már, hogy gyermekét nem készítik fel a személye elleni támadásokra, hogy az iskolai okatásból valami nagyon hiányzik számára, ha érezte már, hogy gyermeke sokkal többre képes, mint amilyen érdemjegyeket szerez, ha érezte már, hogy többet és jobbat szeretne gyermekének, keressen fel minket! Mi is tudjuk.

info@ediktum.hu vagy ediktum.alapitvany@gmail.com

 

hand show stop

 

Újonnan indított „mentor” programunk keretében, egymásra épülő modulok segítségével feltérképezzük a gyermek érzelmi kommunikációs hátterét.

1

Az első modulban megfejtjük vajon a stressz, az önbizalom hiánya esetleg mely tényezők befolyásolhatják gyermeke teljesítményét. Áldozattá válik-e agresszorok környezetében, vagy stabil marad?

Megtanuljuk felismerni a testbeszédek üzeneteit. Veszély vagy nyugalom az, amit sugároz. Megtanuljuk az alap békés, higgadtságot sugárzó válaszokat.

2

A második modulban kidolgozzuk gyermeke számára legoptimálisabb fejlődési irányzatokat, és közösen gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk.

3

Harmadik modulban végül berögzítjük a tanultakat számára, hogy az életet tudatosan és szabad döntései alapján, de megalapozottan élhesse.

 

Hitvallásunk

Legyél azzá, akinek születtél!, és ha együtt Önökkel-Szülőkkel végig járva a modulokon, sikerül az iskolába járást stresszmentessé tenni, ha az esetleges negatív bánásmód megbántja kicsit, de nem érinti meg a gyermek lelkét, hiszen az stabil alapokon áll és tudja, merre tart, akkor elértük a célunkat, együtt Önökkel! Képes lesz újra felépíteni a róla kialakított képet, bombabiztos kisugárzással végigmenni az utcán.

Tegyünk együtt egy tudatos, érzelmileg érett generáció felneveléséért!

A modulok keretében heti 2 x 45 perces foglalkozásokkal várjuk a gyermekeket Budapesten.
Két korosztályra bontva: 9-12 éves és 12-16 éves korcsoportot tervezünk.

 

 

A modulok bár egymásra épülnek, de havi díjat állapítottunk meg, annak érdekében, hogy Ön szabadon dönthessen, meddig szeretné folytatni modult gyermekével, számunkra a legfontosabb, hogy lássuk a fejlődést, legyenek a „normál” iskolában sikerei a gyermeknek és érezhető legyen a fejlődés a szülők számára is.

További információ és bejelentkezés: ediktum.alapitvany@gmail.com